sve kategorije

ili Pozovi 13967560611

Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Međunarodna superzvijezda Irene Wan uspješno je potpisala ugovor s poznatim domaćim brendom bisera “Integrity”

Vrijeme: 2016-04-09 Učitavanja: 23

Dana 8. travnja 2016. Integrity biser tvrtka, poznata domaća marka bisera, službeno je potpisala međunarodnu superzvijezdu Irene Wan kao glasnogovornicu svoje marke. Ceremonija potpisivanja održana je u Pullman Hotel Shanghai, koji je također dobio snažnu potporu lokalne vlade.

 

Što se tiče Irene Wan kao glasnogovornice bisernih proizvoda, glasnogovornica tvrtke Integrity pearl rekla je da Irene Wan vlastiti intelektualni i elegantni izgled "božice" i duboko kulturno nasljeđe savršeno odgovaraju karakteristikama i konotaciji marke bisera Integrity pearl Company, što može dobro pokazati klasičnost, moda i elegancija branda Integrity pearl company, i prenijeti ljepotu biseri na više ljudi.

 

Pritom je i sama Irene Wan priznala da jako voli bisere te da može pokazati svoje dostojanstveno i elegantno držanje bez obzira na odjeću koju nosi. Razlog zašto je odabrala Shuinianhua bio je upravo njegov fokus.

 

Kao što je rekla Irene Wan, Zhuji Integrity pearl Co., Ltd. fokusirala se na kristalizaciju industrije bisera. Nakon tri generacije poslovanja, formirali smo jedno od rijetkih poduzeća za proizvodnju bisera u cijelom industrijskom lancu koje integriraju uzgoj, preradu, veleprodaju i prodaju.

 

Prodajna mreža tvrtke Integrity pearl raširena je po cijelom svijetu, integrirajući sveobuhvatan marketinški sustav uključujući prodaju robnih marki, OEM i OEM prodaju, online e-trgovinu i TV kupnju. Više puta je pozvano da postane član Vijeća seminara o razvoju globalne industrije bisera i više puta je sudjelovalo u zajedničkoj organizaciji izvoznih seminara kineskih poduzeća bisera, uživajući visok ugled u industriji bisera u zemlji i inozemstvu.


图片 2

Prethodna: Zhuji Integrity pearl Co., Ltd sudjelovao je na HK Jewelry & Gem 36. rujna

Sljedeća: nijedan

Vruće kategorije