sve kategorije

ili Pozovi 13967560611

Izvršiti plaćanje

Izvršiti plaćanje

Početna> Izvršiti plaćanje

Povrat proizvoda

Imamo politiku povrata od 30 dana za bilo koji problem s kvalitetom, što znači da imate 30 dana nakon primitka artikla da zatražite povrat s problemima s kvalitetom.


Da biste ispunjavali uvjete za povrat Vaš proizvod mora biti u istom stanju u kojem ste ga zaprimili, nenošen ili nekorišten, s izvornim etiketama / oznakama i u izvornom pakiranju. Također će vam trebati potvrda o kupnji ili dokaz o kupnji.

Da biste započeli povrat proizvoda, možete nas kontaktirati na  [e-pošta zaštićena]. Ako je vaš povrat prihvaćen, poslat ćemo vam neke podatke o povratu za otpremu. Predmeti koji nam budu poslani bez prethodnog zahtjeva za povrat neće biti prihvaćeni.


Uvijek nas možete kontaktirati za sva pitanja o povratu na [e-pošta zaštićena].


Štete i problemi

Molimo provjerite svoju narudžbu po primitku i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako primite pogrešan artikl kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.


Izuzeci / nepovratni proizvodi

Prilagođeni proizvodi se ne mogu vratiti. Također ne prihvaćamo povrate opasnih materijala, zapaljivih tekućina ili plinova. Molimo vas da nas kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumica u vezi s određenim artiklom.


Razmjena

Najbrži način da osigurate ono što želite jest vratiti predmet koji imate te nakon što je povratak prihvaćen, napravite zasebnu kupnju za novi predmet.


Povrati

Obavijestit ćemo Vas, nakon što zaprimimo i provjerimo Vaš vraćeni proizvod, da li je povrat odobren ili ne. Ako se odobri, automatski će Vam se refundirati na izvorni način plaćanja. Imajte na umu da može potrajati neko vrijeme dok Vaša banka ili kartična kuća obradi i knjiži povrat sredstava.


Vruće kategorije